Gynaecologie

In de gynaecologie ontwikkelt Ferring innovatieve producten die vrouwen helpen vóór, tijdens en na de zwangerschap. Anders gezegd: van bevruchting tot borstvoeding.

De fertiliteit is een onderdeel van de gynaecologie dat stoornissen in de vruchtbaarheid onderzoekt.

Vrouwen bevallen steeds vaker op een latere leeftijd. En het aantal gevallen van onvruchtbaarheid te wijten aan de leeftijd, stijgt mee. Wereldwijd kampen zestig tot tachtig miljoen koppels met vruchtbaarheidsproblemen. Dat is een kwart van alle koppels!

De wetenschappers van Ferring hebben zich gespecialiseerd in onderzoek naar in-vitrofertilisatie en andere geassisteerde voortplantingstechnieken (ART). Onze producten leveren al meer dan tien jaar uitstekende resultaten op.

De obstetrie of verloskunde ondersteunt vrouwen tijdens hun zwangerschap. Zodat de weeën draaglijk blijven en de bevalling vlot verloopt. Bij de meeste zwangerschappen duiken er geen verwikkelingen op. Maar soms is toch deskundige hulp nodig – bijvoorbeeld als de weeën te vroeg of te laat beginnen.

Dankzij volgehouden onderzoek groeide Ferring uit tot een van de marktleiders in de verloskunde. Vandaag produceren we een breed gamma van producten en behandelingen die de veiligheid van moeder en baby vooropstellen.