Ferring België

Ferring kwam in 1985 naar België.
Sindsdien helpen we patiënten en artsen bij problemen met:

  • de vruchtbaarheid en de bevalling (gynaecologie)
  • de urinewegen en de geslachtsorganen (urologie)
  • het maag- en darmstelsel (gastro-enterologie)
  • de hormoonhuishouding ((kinder)endocrinologie)
  • bloed en bloedvormende organen (hematologie)

Artsen en apothekers schakelen ons in om bijzondere vragen van patiënten te beantwoorden. Vaak gaat het dan om zeldzame ziektes. De Ferring-producten helpen zowel om de diagnose te stellen als om de aandoening te behandelen.

U vindt het Belgische hoofdkwartier in Aalst. Een hoogopgeleid, enthousiast team maakt er de bedrijfsfilosofie waar: ‘Mensen komen op de eerste plaats’.

Elke dienst – van de onderzoeks- tot de verkoopafdeling – werkt nauw met de andere samen. Zo bereiken we méér en blijft iedereen op de hoogte van elke ontwikkeling. Hierdoor zijn we een waardevolle gesprekspartner voor alle betrokkenen: patiënten, artsen, gezondheidsprofessionals en overheden.

Een samenwerking met andere organisaties is uiteraard veelzijdig en omvat een waaier van constructieve activiteiten en is steeds gebaseerd op onafhankelijkheid en wederzijds respect. Een financiële bijdrage geven is dan ook slechts één aspect van deze invulling. In naleving van de Belgische code voor deontologie publiceert Ferring jaarlijks dan ook een lijst van patiëntenorganisaties met wie een financiële overeenkomst werd opgesteld.